Αλλάζει ο καιρός από την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου-Βροχές και πτώση θερμοκρασίας

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙΡΟΥ APPLICATION   «Meteology Livecams»  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Αλλάζει ο καιρός από την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, με Βροχές και πτώση θερμοκρασίας. Η αλλαγή αυτή του καιρού όπως φαίνεται θα διαρκέσει τουλάχιστον ως την Πέμπτη στα βόρεια, ενώ στα νότια ενδεχομένως να συνεχιστεί για πολλές μέρες ακόμα σε τοπικό επίπεδο, με τις βροχές να είναι σε καθημερινή βάση. Στους παρακάτω χάρτες μπορείτε να δείτε τις περιοχές που θα δεχθούν τα φαινόμενα την Δευτέρα, ενώ μέσα από την Εφαρμογή μπορείτε να έχετε πλήρη ενημέρωση για όλες τις ημέρες και για όλες τις καιρικές εξελίξεις σε βάθος 10 ημερών . Στα αλπικά υψόμετρα της Θράκης και του Έβρου, θα υπάρξουν πυκνές χιονοπτώσεις ❄️❄️❄️.

 ❄️❄️ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ : Στους ΧΑΡΤΗ ΒΡΟΧΗΣ / ΧΙΟΝΙΟΥ του App, οι χρωματισμοί είναι τα χιλιοστά / περιοχές βροχής, ενώ οι ΠΛΑΓΙΕΣ ΑΣΠΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ  //// είναι οι ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ❄️❄️❄️

 

📍 ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Τα καιρικά δεδομένα των χαρτών, ανανεώνονται κάθε 12 ώρες ( στις 00:30 πμ και στις 12:30μμ), λαμβάνοντας πάντα τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, μέσα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια μετεωρολογικά μοντέλα.
📍 Οι ωριαίες / ημερήσιες προγνώσεις, ανανεώνονται κάθε 4 ώρες.
📍Και φυσικά μπορείτε να έχετε πλήρη εικόνα, μέσα από το LIVE δίκτυο καμερών που περιέχονται στο App, αλλά και πληθώρα πληροφοριών, μέσα από το ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ του App.
‼️ Μετακινήστε την μπάρα κάτω από τον χάρτη, μέσα από το App, για να βλέπετε όλες τις ημέρες που επιθυμείτε.

Για όλες τις καιρικές εξελίξεις της χώρας μας αλλά και σε όλο τον κόσμο, μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό ή το Τάμπλετ σας, την Πρώτη Ελληνική Εφαρμογή Καιρού με πλούσια ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ και ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για ότι χρειαστείτε. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙΡΟΥ /APPLICATION  «Meteology Livecams» .Για συσκευές IOS ΚΑΙ ANDROID 

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast