Αλλαγή του καιρού-χάρτης

Αλλάζει ο καιρός την Κυριακή, με συννεφιές σε όλη σχεδόν την χώρα, και βροχές. Δεν θα βρέξει όμως παντού το ίδιο. Σε γενικές γραμμές, η επικινδυνότητα της κακοκαιρίας είναι μάλλον αμελητέα, καθώς πουθενά δεν αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Οι βροχές θα έχουν ποτιστικό, ωφέλιμο χαρακτήρα. Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής, θα πέσουν ανατολικά της Πίνδου, όπως τονίζεται στον χάρτη. Αντίθετα, η δυτική χώρα, θα επηρεαστεί ελάχιστα, έως και καθόλου ( Ήπειρος). Παροδικά θα είναι και τα φαινόμενα στο νότιο Αιγαίο. Οι βροχές θα πέφτουν ως λασπόβροχο, στις περισότερες περιοχές.

Η πιθανότητα καταιγίδων, εντοπίζεται μόνο στο Αιγαίο.

Βροχή στη Θεσσαλονίκη κατά περιόδους, φθινοπωρινού χαρακτήρα. Η θερμοκρασία σε πτώση, θα φτάσει στο κέντρο τους 11 βαθμούς. Βαρδάρης έως 4 μποφόρ.

Τοπικές λασποβροχές και στην Αθήνα. Εδώ υπάρχει η πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδας, στα ανατολικά κυρίως τμήματα. ΒΑ άνεμοι έως 5 μποφόρ στα ανατολικά. Η θερμοκρασία μόλις στους 13-14 βαθμούς.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast