Ο καιρός το τριήμερο- δείτε που θα βρέξει

Αρκετά άστατος ο καιρός το Σάββατο και την Κυριακή στην ηπειρωτική χώρα. Παρότι η ηλιοφάνεια θα κυριαρχεί, τα μεσημέρια και τα απογεύματα του Σαββάτου και της Κυριακής, θα συννεφιάζει και θα σημειώνονται μπόρες και τοπικές Καταιγίδες στις περιοχές που τονίζονται με χρωματισμό. Τονίζω πως στα παράκτια, τα φαινόμενα θα έχουν μικρή διάρκεια και έκταση και θα απασχολήσουν κυρίως τις ακτές της Μακεδονίας το Σάββατο και ίσως την Κυριακή. Η Δευτέρα θα κυλήσει με εξαιρετικό καιρό χωρίς αστάθεια σε αυτά.

Η θερμοκρασία σε άνοδο μέρα με την μέρα, θα κάνει ζέστη δηλαδή, με τις μέγιστες να φτάνουν και τους 35 βαθμούς την Δευτέρα. Κανένα πρόβλημα από ανέμους, ασθενείς μεταβλητοί σε όλη την χώρα.

Σε Θεσσαλονικη και Χαλκιδική, το τριήμερο θα κυλήσει με ηλιοφάνεια και μόνο τα μεσημέρια και απογευματα του Σαββάτου και Κυριακής στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε κάποιες μπόρες η και σύντομες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό του νομού. Την Δευτέρα καλός καιρός παντού. Στην Χαλκιδική τα φαινόμενα αστάθειας θα εντοπίζονται τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά και ημιορεινά. Μικρή πιθανότητα να επηρεάζουν τις ακτές κυρίως του δεύτερου ποδιού το Σάββατο. Άνεμοι ασθενείς.

Στην Αττική κανένα πρόβλημα, η λιακάδα θα κυριαρχεί, ίσως βρέξει προσκαιρα μόνο στα βόρεια του νομού.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast