Ο καιρός του Πάσχα

Στο παρόν άρθρο, θα δούμε μια πρώτη προσέγγιση για τις ημέρες του Πάσχα αλλά και την Μεγάλη Εβδομάδα. Σε γενικές γραμμές φαίνεται πως η φετινή περίοδος του Πάσχα θα κυλήσει με καλό καιρό και την θερμοκρασία σε σημαντική άνοδο σε σχέση με το τρέχον διάστημα.

Ο ηλιόλουστος και ζεστός καιρός θα κυριαρχεί το τελευταίο πενθήμερο του Απρίλη

Στον χάρτη βαρομετρικών συστημάτων βλέπουμε το πώς περίπου θα κινηθεί η κατάσταση πάνω από την Ευρώπη το επίμαχο διάστημα. Η χώρα μας θα βρεθεί στον θερμό τομέα μιας σημαντικής κακοκαιρίας στην κεντρική Ευρώπη η οποία θα δίνει εκεί ψυχρό και βροχερό καιρό. Έτσι χαρακτηριστική θα είναι η απουσία βροχών, ενώ και η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική άνοδο ξεπερνώντας σε πολλές περιοχές ακόμη και τους 22 βαθμούς. Ανάλογα βέβαια την θέση του κυρίου Αυλώνα, ενδεχόμενως να μας έρχονται και αραιές νεφώσεις από την Αφρική κατά τόπους. Οι άνεμοι τέλος, φαίνεται πως θα είναι γενικά ασθενείς σε όλη την χώρα, χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις.

Κάποιες αραιές νεφώσεις ίσως εμφανίζονται κατά περιόδους μέσα στο διάστημα που μελετάμε. Δεν αναμένεται όμως να δώσουν φαινόμενα.

Περιληπτικά λοιπόν, η θερμοκρασία ξεκινάει την άνοδο από την Μεγάλη Δευτέρα και μετά, η ηλιοφάνεια θα είναι κυρίαρχη, ενώ θα απουσιάζουν οι βροχές.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast