Ο καιρός την Δευτέρα

Περιορισμένη αστάθεια σήμερα στις περιοχές που σας τονίζω με χρωματισμό, θα δώσει μπόρες και λίγες τοπικές Καταιγίδες κάρα τόπους. Όχι όμως τις ίδιες ώρες. Να δούμε λίγο αναλυτικά πως θα εξελιχθεί η μέρα:

Σε Μακεδονία και Θράκη, προς το μεσημέρι θα συννεφιάσει τοπικά και στην Χαλκιδική Στρυμωνικό και περιοχή Σερρών θα εκδηλωθούν μπόρες και τοπικές Καταιγίδες. Τα φαινόμενα αυτά θα απασχολήσουν και τις ηπειρωτικές περιοχές της Θράκης. Δεν θα επηρεαστεί η δυτική Μακεδονία αλλά και η κεντρική, η τελευταία μέχρι και το απόγευμα. Από εκεί και πέρα, κυρίως στην περιοχή της Θεσσαλονίκης θα δούμε να συννεφιάζει και να σημειώνονται κάποιες τοπικές μπόρες, με έμφαση στα ανατολικά του νομου. Μπόρα ίσως έχουμε το απόγευμα αργά και στην πόλη καθώς ο Βαρδάρης θα εξασθενήσει το μεσημέρι.

Σε Θεσσαλία Αιγαίο Εύβοια και Στερεά, θα συννεφιάσει εκ νέου το απόγευμα αργά και την νύχτα θα σημειωθούν διάσπαρτες μπόρες, βροχές και τοπικές καταιγίδες. Οι τελευταίες κυρίως στα παράκτια και θαλάσσια τμήματα. Βροχή η και Καταιγίδα το βράδυ εκ νέου και στην Αττική. Ο καιρός πάντως θα βελτιωθεί παντού από τα ξημερώματα της Τρίτης και έπειτα.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast