Νέο πέρασμα βροχών την Παρασκευή- ισχυροί άνεμοι

Μια δευτερεύουσα, » δίδυμη» διαταραχή με αυτή της Πέμπτης, αναμένεται να διασχίσει την χώρα μας, μέσα στην Παρασκευή. Από το πρωί θα βρέχει στα δυτικά με έμφαση στην Ήπειρο, ενώ θα χιονίσει ξανά στα ορεινά της Ηπείρου και κατά τόπους στη δυτική Μακεδονία, κυρίως εδώ πάνω από τα 800 μέτρα. Μέσα στην μέρα, τα φαινόμενα θα περπατήσουν ανατολικότερα, επηρεάζοντας την δυτική Θεσσαλία, την Μακεδονία και την Θράκη. Θα χιονίσει πρόσκαιρα και στα ορεινά των περιοχών αυτών.

Ισχυροί άνεμοι: Οι δυτικοί άνεμοι, θα ενισχυθούν εκ νέου για λίγες ώρες στα ηπειρωτικά, με ιδιαίτερη έμφαση στα ανατολικά της Πίνδου, όπου εδώ ο δυτικός άνεμος, λειτουργεί ως καταβάτης επιταχύνοντας σημαντικά. Από το απόγευμα και από τα βόρεια, θα στραφούν σε βοριάδες ισχυρούς, με την θερμοκρασία σε πτώση.

Αττική: παροδικές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Ισχυρός δυτικός άνεμος, ιδιαίτερα στον κορινθιακό. Το βράδυ θα στραφεί σε μαΐστρος έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Θεσσαλονίκη: λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθεί μπόρα ή τοπικές βροχές. Κύριο χαρακτηριστικό της μέρας, ο ισχυρός Βαρδάρης από το απόγευμα και μετά, ο οποίος θα φτάσει και τα 8 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Χάρτης ανέμων για το πρωί- μεσημερι.

Υετός της Παρασκευής. Πηγή εικόνων: meteociel. fr

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast