Καταιγίδες την Δευτέρα στα βόρεια

Πρόσκαιρη αλλαγή θα παρουσιάσει ο καιρός την Δευτέρα στα δυτικά και κυρίως στα βόρεια. Ήδη από τις πρωινές ώρες ο καιρός θα καταστεί άστατος σε Ήπειρο, Μακεδονία και προοδευτικά Θράκη. Σε αυτές τις περιοχές θα έχουμε μπόρες αλλά σε Μακεδονία και Θράκη και καταιγίδες. Οι τελευταίες θα εκδηλωθούν κυρίως σε κεντρική- ανατολική Μακεδονία τις μεσημεριανές ώρες. Από το απόγευμα πάντως ο καιρός θα βελτιωθεί. Λίγες τοπικές βροχές άνευ σημασίας και στην υπόλοιπη χώρα. Υποχώρηση της σκόνης και από τα δυτικά καθώς οι άνεμοι στρέφονται σε δυτικούς μέτριους.

ΑΤΤΙΚΗ: Τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής άνευ σημασίας. Άνεμοι δυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 20 βαθμούς το μεσημέρι.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ: Τοπικές νεφώσεις με διάσπαρτες μπόρες κατά τόπους. Προς το μεσημέρι ισως εκδηλωθεί και καταιγίδα στα ανατολικά του νομού.

Με μπόρες ξεκινάει η εβδομάδα στα ηπειρωτικά.

Από την Τρίτη έως την Πέμπτη, ο καιρός παραμένει βελτιωμένος ενώ ένα ακόμη πέρασμα βροχών θα έχουμε την Παρασκευή.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast