Θεσσαλονίκη: Ψιλόβροχο τσουχτερό κρύο

Με ψιλόβροχο ξεκινάει η εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη, μια κρύα εβδομάδα που θα θυμίζει χειμώνα θερμοκρασιακά. Τα φαινόμενα πάντως θα σταματήσουν ήδη από το μεσημέρι, καθώς θα αρχίσει να φυσάει Βαρδάρης ο οποίος θα μας συνοδεύει μέχρι και την Πέμπτη κατά περιόδους. Ο ήλιος θα βγεί από Τετάρτη και μετά. Κύριο χαρακτηριστικό το τσουχτερό κρύο, με τις μέγιστες όλη την εβδομάδα μέχρι Παρασκευή να μη ξεπερνάνε τους 8-10 βαθμούς, ενώ οι ελάχιστες στους 5 βαθμούς στο κέντρο της πόλης, 3-4 βαθμούς χαμηλότερη στα προάστια.

Όσον αφορά τα φαινόμενα, περιμένουμε ψιλόβροχο το ξημέρωμα της Τρίτης στην πόλη, το οποίο θα μεταφράζεται σε ασθενή παροδική χιονόπτωση στον Χορτιάτη, όπου ίσως ασπρίσει ελαφρώς. Ένα νέο πέρασμα παρόμοιων φαινομένων , ασθενή δηλαδή, περιμένουμε το πρωί της Πέμπτης, αλλά λόγω του περισσότερου κρύου, οι ασθενείς χιονοπτώσεις ίσως παρατηρηθούν και στα γύρω προάστια πρόσκαιρα. Γενικά τίποτα το ιδιαίτερο. Υποχώρηση του κρύου από το Σάββατο σταδιακά και μετά.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast