ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΙΣΧΥ

Το πέρασμα μιας σύντομης διαταραχής το απόγευμα Παρασκευής έως ξημερώματα Σαββάτου, θα δώσει τοπικά ισχυρές καταιγίδες σε Μακεδονία, κυρίως κεντρική και ανατολική, στη Ροδόπη και αργά το βράδυ σε Χαλκιδική Σποράδες και Εύβοια.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- ΘΡΑΚΗ Αρχικά ηλιοφάνεια. Αργά το απόγευμα θα αναπτυχθούν καταιγίδες σε Ροδόπη και κατά μήκος των συνόρων με την Βουλγαρία οι οποίες μέχρι το βράδυ θα επηρεάσουν και τα παράκτια τμήματα κυρίως Καβάλας και Θάσο, Στρυμωνικό. Οι καταιγίδες θα συνοδεύονται από πιθανον ισχυρούς ανέμους η και χαλάζι.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: Αργά το βράδυ και κυρίως μεσάνυχτα μέχρι ξημερώματα Σαββάτου, θα εκδηλωθούν μπουρίνια κυρίως στο δεύτερο και τρίτο πόδι και τον Στρυμωνικό. Βελτίωση του καιρού από το πρωί του Σαββάτου.

ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΑΚΤΕΣ ΠΗΛΙΟΥ ΕΎΒΟΙΑ: Εδώ οι καταιγίδες θα φτάσουν τα ξημερώματα του Σαββάτου και πιθανό να έχουν και εδώ βίαιο χαρακτήρα με την μορφή μπουρινιών. Λείψανα των καταιγίδων αυτών ίσως φτάσουν μέχρι και τα βόρεια της Αττικής, κυρίως ως καθοδικά ( απότομη ενίσχυση του βοριά στον Ευβοϊκό το πρωί Σαββάτου).

ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ: Στη Θεσσαλονίκη ο Βαρδάρης θα κρατήσει μακριά την πιθανότητα καταιγίδας από την πόλη, ενώ η θερμοκρασία παραμένει υψηλή. Μόνο αργά το απόγευμα στο εσωτερικό του νομού προς τον Σταυρό θα εκδηλωθούν μπόρες η καταιγίδα.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast