Βροχές και τοπικές Καταιγίδες την Κυριακή

Πρόσκαιρη αλλαγή του καιρού περιμένουμε την Κυριακή στην χώρα μας. Όχι όμως παντού. Στον χάρτη που σας έχω φτιάξει, βλέπουμε πως τα περισσότερα φαινόμενα θα πέσουν στα δυτικά τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Αντίθετα το Αιγαίο ( κεντρικό) και τα ανατολικά ηπειρωτικά θα έχουν τις λιγότερες βροχές. Οι συνθήκες αυτή την φορά πάντως, θα είναι ευνοϊκές ώστε να εκδηλωθούν και καταιγίδες ακόμη και πάνω από ηπειρωτικες περιοχές, κάτι εξαιρετικά σπάνιο για την εποχή που διανύουμε. Πάντως από το πρωί της Δευτέρας, ο καιρός γρήγορα θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία σε κατακόρυφη άνοδο, ιδιαίτερα στα ανατολικά και νότια, φτάνοντας και τους 17-19 βαθμούς τις μεσημεριανές ώρες!

Βροχοπτώσεις σε κατανομή τύπου Π την Κυριακή στην χώρα μας, δηλαδή στην δυτική Ελλάδα, την βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Το αξιοσημείωτο είναι οι Καταιγίδες οι οποίες θα σημειωθούν ακόμη και σε ηπειρωτικές περιοχές!

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast