Ανάλυση κυκλοφορίας επόμενων ημερών – έρχονται νέες βροχές

Βελτιωμένος και ηλιόλουστος ο καιρός στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας. Οι βροχές θα απασχολήσουν την δυτική Ελλάδα και φαίνεται να είναι αξιόλογες, προς τα τέλη αυτής. Κύριο χαρακτηριστικό του καιρού, η εξασθένηση των βοριάδων και η σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας εκ νέου – μετά την σύντομη πτώση – σε μάλλον καλοκαιρινά επίπεδα! Αιτία αυτής της ανόδου της θερμοκρασίας, θα είναι η κατάβαση ενός σημαντικού Αυλώνα, ( χάρτης) από την βόρεια Ευρώπη/Ατλαντικό, προς την δυτική και κεντρική Μεσόγειο. Αυτή η διαταραχή, θα φέρει συνθήκες προχωρημένου φθινοπώρου και χαμηλών θερμοκρασιών στο σύνολο της Ευρώπης, καθώς και τις πρώτες πολύ πυκνές χιονοπτώσεις στις Άλπεις.

Οι πρώτες σφοδρές χιονοπτώσεις του φθινοπώρου φαίνεται να πέφτουν στις Άλπεις την νέα εβδομάδα.

Ο ίδιος αυτός Αυλώνας, θα φέρει πολλές βροχές στην Ιταλία. Στην χώρα μας αντίθετα, θα πρέπει όλη αυτή η κατάσταση, να φέρει μια σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας. Μια ακόμη λοιπόν θερμή εισβολή, η πολλοστή για φέτος, βρίσκεται προ των πυλών, με εκκίνηση από την Τετάρτη περίπου και τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή. Παράλληλα, σταδιακά οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιάδες. Οι βροχές θα εντοπίζονται στην δυτική Ελλάδα και κυρίως την Τετάρτη και προς τα τέλη της εβδομάδας. Μάλιστα πολλά σενάρια τις θέλουν να είναι αξιόλογες.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast