Έρχεται το ψυχρότερο καλοκαίρι των τελευταίων ετών- σοκαριστικά δεδομένα – φωτό

Εντυπωσιακά δεδομένα έρχονται να συνταράξουν την μέχρι τώρα εξέλιξη του έτους, που το πρώτο τρίμηνο , ήταν θερμό σε επίπεδο ρεκόρ. Ένας σπάνιος συνδιασμός, η πανδημία και οι συνεχείς εκρήξεις ηφαιστείων, θα λειτουργήσουν έτσι μεταξύ τους ώστε όπως όλα δείχνουν, το φετινό καλοκαίρι στο βόρειο ημισφαίριο, θα είναι εξαιρετικά ψυχρό!

Το shutdown των μεγάλων παγκόσμιων βιομηχανικών πάρκων, βοήθησε την ατμόσφαιρα να αναπνεύσει και να επιστρέψει σε δεκαετίες αρχών του 20ου αιώνα.

Τα παγκόσμια lockdown και το επακόλουθο που αυτά είχαν στις καθημερινές δραστηριότητες, είχαν σαν αποτέλεσμα, η θερμοκρασία στην τροποσφαιρα, να σημειώσει εντυπωσιακή πτώση. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα της μεγάλης πτώσης της θερμοκρασίας, είναι η καταγραφή ρεκόρ χαμηλής θερμοκρασίας στον πυρήνα μιας καταιγίδας στον Ατλαντικό, η οποία έδωσε -110 βαθμούς κελσίου στον πυρήνα της!

Η ψύξη αυτή, αν και προσωρινή, φαίνεται πως θα επηρεάσει σημαντικά το φετινό καλοκαίρι και στην Ελλάδα. Σύμφωνα με όλα τα δεδομένα που υπάρχουν διαθέσιμα, το καλοκαίρι του 2021 θα είναι το ψυχρότερο των τελευταίων δεκαετιών, ενώ τα επεισόδια ισχυρών καταιγίδων θα είναι ασυνήθιστα αυξημένα.

Εντυπωσιακές καταιγίδες αλλά και κρύο θα είναι τα χαρακτηριστικά του φετινού καλοκαιριού στην Ελλάδα.

Το αν όλα αυτά θα συμβούν η όχι, πραγματικά δεν έχουμε ιδέα, καθώς είναι προϊόν μυθοπλασίας! Καλή πρωταπριλιά!

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast