Σύντομη μεταβολή του καιρού την Παρασκευή

Το πέρασμα μιας ρηχής αλλά σχετικά αξιόλογης διαταραχής, θα αλλάξει τον καιρό, από την Πέμπτη και μέχρι το πρωί του Σαββάτου, σε πολλές περιοχές της χώρας. Αναλυτικότερα: Μέχρι και την Τετάρτη, η ηλιοφάνεια και οι υψηλές θερμοκρασίες, σε συνδιασμό με αυξημένη υγρασία θα κυριαρχεί. Από την Πέμπτη και από τα βόρεια, οι συννεφιές θα αυξηθούν, και σε Μακεδονία – Θράκη θα βρέξει κατά τόπους.

Περαιτέρω επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Παρασκευή, η οποία θα είναι μια βροχερή μέρα στα ηπειρωτικά, μάλιστα αρκετά σενάρια θέλουν έως και 10-15 λίτρα νερού ανά τετραγωνικό μέτρο. Ποσότητες που αν και λίγες, θα δώσουν σημαντική ανακούφιση στην πολύμηνη ξηρασία, ιδιαίτερα της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας. Τα φαινόμενα, μέσα στην ημέρα, θα επεκταθούν νοτιότερα και θα απασχολήσουν και την νότια χώρα. Χιονοπτώσεις, στα ηπειρωτικά χιονοδρομικά. Βελτίωση του καιρού το Σάββατο και από τα βόρεια.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast