Δορυφορική ανάλυση: Καθ οδόν η νέα κακοκαιρία

Στην δορυφορική εικόνα, διακρίνουμε το οργανωμένο βαρομετρικο χαμηλό στην Ιταλία (L) το οποίο μάλιστα συνοδεύεται και από μέτωπο κακοκαιρίας, και συγκεκριμένα ένα ψυχρό μέτωπο, το οποίο βρίσκεται τώρα στα ανοιχτά του Ιονίου. Κατά μήκος του άξονα του, αναπτύσονται ισχυρές καταιγίδες. Οι Καταιγίδες αυτές, θα αλλάξουν τον καιρό στην χώρα μας από αργά τη νύχτα και από τα δυτικά, δίνοντας πολλά νερά σε όλη σχεδόν την χώρα μέχρι και την Πέμπτη. Μάλιστα τα φαινόμενα θα έχουν και ένταση και διάρκεια σε αρκετές περιοχές. Η Αττική, έχει ιστορικό μεγάλων βροχών με τέτοια μέτωπα, δίνοντας πολλές φορές και προβλήματα.

Το ψυχρό μέτωπο στην Ιταλία όπως διακρίνεται στην δορυφορική. Το μέτωπο αυτό θα αλλάξει σημαντικά τον καιρό στη χώρα μας την Δευτέρα με ισχυρές βροχές αλλά και καταιγίδες, ικανές να δημιουργήσουν προβλήματα. Παράλληλα θα ενισχύσει σημαντικά τους ανέμους!

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast