Δορυφορική Ανάλυση- επόμενες ημέρες

Στα δύο καιρικά είναι χωρισμένη η χώρα σήμερα Κυριακή. Θερμές αέριες μάζες στα νότια , κρύο και βροχή αλλά και χιονοπτώσεις στην δυτική Μακεδονία καθώς οι θερμοκρασίες εκεί είναι ιδιαίτερα χαμηλές. Παράλληλα, αξιοσημείωτη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην ανώτερη ατμόσφαιρα της νότιας χώρας. Προσέξτε το πόσο συμπαγής είναι η νέφωση στην ηπειρωτική Ελλάδα, η οποία δεν είναι άλλη παρά το θερμό μέτωπο της διαταραχής.

Το επόμενο 24ωρο, η διαταραχή αυτή θα κινείται αργά ΒΑ και έτσι οι βροχές θα επιμείνουν αλλά με σταδιακή Εξασθένηση. Οι χιονοπτώσεις στην δυτική Μακεδονία συνεχίζονται μέχρι και περίπου το βράδυ οπότε και θα κόψουν.

Σε γενικές γραμμές η χώρα μας θα βρίσκεται υπό την επιρροή αυτής της διαταραχής μέχρι και την Τρίτη, οπότε και σταδιακά αυτή θα υποχωρήσει. Αξιοσημείωτη θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας από Τρίτη και μετά σε όλη την χώρα αλλά με παράλληλη υποχώρηση των φαινομένων.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast