Δελτίο καταιγίδων – ισχύει για Τετάρτη

Αυξάνεται την Τετάρτη η πιθανότητα τοπικών καταιγίδων σε Μακεδονία. Στις υπόλοιπες περιοχές δεν αναμένεται καμία αξιόλογη μεταβολή με τις θερμοκρασίες σε υψηλά επίπεδα. Στον χάρτη φαινομένων βλέπουμε και τις διαβαθμίσεις στην Μακεδονία, οι οποίες αφορούν την πιθανότητα (%) να έχουμε κάποιες καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα το απόγευμα, κυρίως κοντά σε ορεινά συγκροτήματα.

Με πράσινο χρώμα: Στις περιοχές αυτές, υπάρχει μικρή πιθανότητα το απόγευμα να σημειωθούν μεμονωμένες μπόρες ή Καταιγίδες στα βουνά.

Με κίτρινο χρώμα: Εδώ, τις ίδιες ώρες ( απόγευμα) υπάρχει πιθανότητα για εκδήλωση τοπικών Καταιγίδων, κυρίως στα βουνά και τις περιοχές που συνορεύουν με αυτά. Υπάρχει περίπτωση τα φαινόμενα να είναι τοπικά έντονα και να συνοδεύονται από χαλαζόπτωση.

Με κόκκινο χρώμα: Σε αυτά τα τμήματα η πιθανότητα απογευματινών καταιγίδων είναι αυξημένη. Μάλιστα εδώ οι καταιγίδες θα έχουν τοπικά έντονο χαρακτήρα.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

One Response so far.

  1. Ο/Η Σαμαράς Γεώργιος λέει:

    Καλησπέρα , παιδιά η εφαρμογή πότε θα είναι έτοιμη ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast