Δελτίο Καταιγίδων- επόμενες ώρες

Χοντρικά σας τονίζω το που θα εντοπίζεται η καιρική δραστηριότητα από το μεσημέρι σήμερα μέχρι ξημερώματα Τρίτης. Κλασικός καιρός Αιγαίου,μιας και η ίδια η διαταραχή έχει εκτός εποχής χειμερινά χαρακτηριστικά, έτσι αυτονόητα, η δραστηριότητα θα εντοπίζεται στις θάλασσες. Από το ύψος της Θάσου λοιπόν, της Χαλκιδικής και μέσα στο Αιγαίο, Εύβοια ακτές Πηλίου, αλλά και Αττική καθώς και τμήματα του κεντρικού Αιγαίου (!) Θα πρέπει το επόμενο 24ωρο να δεχθούν σε διαφορετικές φάσεις μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Στα ηπειρωτικά αντίθετα, το κρύο που θα κυριαρχεί, έχει μηδενίσει την διαθέσιμη ενέργεια, έτσι το μόνο που θα δούμε είναι ορογραφικες μπόρες στα ορεινά τμήματα, η οποίες ίσως εξελισσόνται σε σύντομες καταιγίδες στο εσωτερικό της Στερεάς, όπου εδώ υπάρχει κάπως περισσότερη ζέστη σε σχέση με τα βορειότερα.
Τέλος, τονίζω την περιοχή της Λήμνου, όπου φαίνεται σε αυτή την περιοχή, τα φαινόμενα να έχουν ένταση και να πέσουν μεγάλα ύψη βροχής ( 40+mm ) μέσα σε λίγη ώρα, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast