Δείτε που θα βρέξει την νέα εβδομάδα – πρώτη προσέγγιση

Μια αλλαγή στον καιρό περιμένουμε προς τα μέσα και τέλη της νεας εβδομάδας, η οποία βέβαια δεν αναμένεται να χαρακτηριστεί αξιόλογη τουλάχιστον για την εποχή που διανύουμε. Τα νεότερα δεδομένα έχουν υποβαθμιστεί σημαντικά, και δεδομένης της γενικής ροής ενδεχομένως να υποβαθμιστούν εκ νέου στα επόμενα τρεξίματα. Πάντως, σας έχω φτιάξει έναν γενικό πρώτο χάρτη που αφορά την Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή, και το ποιες περιοχές θα δεχθούν κάποιες βροχές. Το κυρίαρχο ΑΒΑ ρεύμα που θα κυριαρχεί στο Αιγαίο από Τετάρτη και μετα, θα κατανέμει αντίστοιχα και τις βροχές στη χώρα. Έτσι στα ανατολικά της Πίνδου, από το ύψος των δυτικότερων τμημάτων της Μακεδονίας και νοτιότερα θα έχουμε βροχές. Τα δυτικά ηπειρωτικά δεν φαίνεται να δέχονται κάτι αξιόλογο, ενώ κάποιες καταιγίδες θα πλησιάζουν τα επτάνησα. Καλές βροχές σε ανατολικο Πήλιο Εύβοια και βόρεια Αττική καθώς και ανατολική Πελοπόννησο. Η Κρήτη φαίνεται να δέχεται επίσης νέες βροχές, ενώ εδώ η απειλή έντονων και πάλι φαινομένων ξαναγίνεται υπαρκτή προς το ΣΚ..

Ο ΒΑ άνεμος την Τετάρτη Πέμπτη, θα δώσει βροχές ανατολικά της Πίνδου. Η πιθανότητα να μην επηρεαστούν καθόλου η Μακεδονία πάντως είναι υπαρκτή, οπότε και θα υπάρξει νέος χάρτης. Δεν θα επηρεαστεί καθόλου η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη καθώς και το ανατολικό Αιγαίο και το θρακικό, όπου εδώ δεν φαίνεται γενικά να βρέχει μέχρι και το τέλος του μήνα.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast