Βροχές κατά τόπους την Πέμπτη- πτώση της θερμοκρασίας

Αλλάζει την Πέμπτη ο καιρός σε όλη την χώρα, με κύρια χαρακτηριστικά την πτώση της θερμοκρασίας από τα βόρεια, τις τοπικές μπόρες και την σημαντική ενίσχυση του βαρδάρη στην κεντρική Μακεδονία και του ΒΔ ανέμου στο Ιόνιο. Παρότι θα βρέξει έστω και λίγο σχεδόν σε όλα τα τμήματα μέσα στην ημέρα, εντούτοις τα αξιολογότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στην Ήπειρο, την Θράκη καθώς και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Στα τελευταία μάλιστα θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση, πρώτα στα βόρεια και προοδευτικά και στα υπόλοιπα τμήματα.

ΑΤΤΙΚΉ: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με τοπικές βροχές μέσα στη μέρα. Δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί και σύντομη καταιγίδα. Προς το μεσημέρι πάντως ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ: Ανεμώδης η Πέμπτη στο σύνολο του νομού και του Θερμαϊκού κόλπου. Ο Βαρδάρης θα φτάσει και τα 6 με 7 μποφόρ κατά περιόδους. Μέσα στις πρώτες πρωινές ώρες, δεν αποκλείεται να βρέξει σύντομα κατά τόπους, αλλά γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία σε πτώση από το απόγευμα και μετά.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast