Βελτιωμένος ο καιρός την Πέμπτη- υψηλές θερμοκρασίες στα νότια
- Φωκίων Χωρινός
- on Φεβ, 12, 2020
- No Comments.
- 1636 Views

Υποχωρεί το σύντομο πέρασμα ψυχρού μετώπου από την βόρεια Ελλάδα και το ανατολικό Αιγαίο, το οποίο έδωσε και κάποιες βροχές σε Μακεδονία Θράκη. Στην υπόλοιπη χώρα, η ηλιοφάνεια κυριαρχεί. Η Πέμπτη, θα κυλισει με καλές καιρικές συνθήκες σε όλη την χώρα και μόνο κατά τόπους θα συννεφιαζει πρόσκαιρα. Οι περισσότερες συννεφιές αναμένονται στα δυτικά και βόρεια, χωρίς όμως να δίνουν κάτι από φαινόμενα. Ασθενείς άνεμοι στα πελάγη, προς το βράδυ νότιοι στο Ιόνιο.
Αλλαγή του καιρού περιμένουμε την Παρασκευή και από τα δυτικά, με αρκετές βροχές κατά τόπους σε Ήπειρο Μακεδονία και Θράκη, αλλά και χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Kατεβάστε την εφαρμογή μας:
Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Δημοφιλή Άρθρα
- Ιστορικό κύμα ψύχους στην Ευρώπη- τι αναμένεται στην χώρα μας (99270)
- Λευκά Χριστούγεννα? Ποιες περιοχές θα δούνε χιόνια (40522)
- Εύβοια: Οι θυελλώδεις βοριάδες γκρέμισαν τις ανεμογεννήτριες-Φωτο (28004)
- Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει…. Προοπτική επόμενης περιόδου. (25692)
- Η εξέλιξη του χιονιά- ψύχος καθ οδόν (23667)
Αναζήτηση
Πρόσφατα Άρθρα
Κατηγορίες
Ετικέτες
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookie Policy