Απίστευτο εύρημα: οι πτήσεις ενός αετού 20 ετών στην Γη

Μια ομάδα Ρώσων ορνιθολόγων, τοποθέτησαν στα πλαίσια ενός ερευνητικού προγράμματος, έναν πομπό εντοπισμού, στο σώμα ενός αετού που βρέθηκε τραυματισμένος στην Μόσχα. Ο αετός έζησε για 20 χρόνια μια καλή ζωή στην άγρια φύση, και πέθανε από φυσικά αίτια πριν λίγες ημέρες. Το πτώμα του, βρήκαν δύο Σαουδάραβες στην έρημο, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι έφερε επάνω του συσκευή εντοπισμού. Βλέποντας την, αποφάσισαν να την συνδέσουν με υπολογιστή και να εξάγουν τα δεδομένα.. Αυτό που ανακάλυψαν, σύντομα έκανε τον γύρο του κόσμου: Όλες οι διαδρομές που ο αετός είχε κάνει και όλη την διάρκεια της ζωής του!

Από το Τζιμπουτί μέχρι την παγωμένη Σιβηρία, ο αετός είχε ταξιδέψει παντού!

Η συσκευή εντοπισμού, που τοποθέτησαν πριν 20 χρόνια, Ρώσοι ορνιθολόγοι, η οποία περιείχε τα εκπληκτικά ευρήματα.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

One Response so far.

  1. Ο/Η Pascalis Samaras λέει:

    https://www.boredpanda.com/gps-tracks-eagle-movement-over-twenty-years/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=organic

    Σύμφωνα με το παραπάνω που δημοσιεύτηκε πρίν 2 χρόνια, στον χάρτη απεικονίζονται οι διαδρομές που έκαναν 20 αετοί σε έναν χρόνο (όχι ένας αετός σε 20 χρόνια). Πριν 20 χρόνια δεν υπήρχαν συσκευές GPS με τόσο μικρό μέγεθος και μεγάλη αυτονομία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast