ΈΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: Αλλάζει ο καιρός την Κ.Δευτέρα

Σύντομη αλλά σημαντική αλλαγή του καιρού περιμένουμε την Καθαρά Δευτέρα η οποία θα επηρεάσει όλη την χώρα με διαφορετικό όμως τρόπο. Οι βροχοπτώσεις θα εντοπίζονται στα δυτικά τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, ενώ αντίθετα στα ανατολικά ηπειρωτικά και το κεντρικό- νότιο Αιγαίο, τα φαινόμενα θα είναι άνευ σημασίας.

ΔΥΤΙΚΉ ΕΛΛΆΔΑ: Από το πρωί νεφώσεις με μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Πολύ γρήγορα όμως εδώ ο καιρός θα βελτιωθεί καθώς θα επικρατήσουν ισχυροί ΒΔ άνεμοι οι οποίοι στο Ιόνιο θα φτάσουν και τα 9 μποφόρ. Πτώση της θερμοκρασίας από το μεσημέρι. Κάποιες τοπικές βροχές θα επιμείνουν μέχρι το βράδυ στην Ηλειρο, ενώ θα χιονίσει παροδικά στα ορεινά. Θερμοκρασία από 9…17.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΆ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΆ- ΑΤΤΙΚΉ: παροδικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα σύντομης βροχής το μεσημέρι. Η θερμοκρασία σε ανοιξιάτικα επίπεδα, για να σημειώσει πτώση προς το βράδυ. Κύριο χαρακτηριστικό οι ισχυροί δυτικοί άνεμοι όπου κατά τόπους, όπως στον Κορινθιακό θα φτάσουν και τα 7 ίσως για λίγο το απόγευμα και τα 8 μποφόρ. Θερμοκρασία από 10…19

ΚΕΝΤΡΙΚΌ ΝΌΤΙΟ ΑΙΓΑΊΟ: Αραιές νεφώσεις ενώ προς το μεσημέρι θα έχουμε και εδώ ένα γρήγορο πέρασμα βροχών. Ισχυροί δυτικοί άνεμοι έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία 13…19 βαθμούς.

ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΘΡΆΚΗ: Απο το πρωί παροδικές νεφώσεις ενώ κατά τόπους θα έχουμε και πυκνές ομίχλες- χαμηλή νέφωση. Μεταξύ μεσημεριού και απογεύματος, θα έχουμε ένα πέρασμα βροχών και καταιγίδων από τα δυτικά προς τα ανατολικά. Οι άνεμοι αρχικά ασθενείς, προς το μεσημέρι και μετά βοριάδες και από τα δυτικά. Ισχυρός νοτιας το πρωί σε Θράκη. ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ παροδικού χαρακτήρα σε Φλώρινα και το βράδυ και σε ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ( Ροδόπη). Στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ νεφώσεις με περιορισμένη την ορατότητα το πρωί , σύντομη Μπόρα η και καταιγίδα το μεσημέρι και βελτίωση νωρίς το απόγευμα και μετά. Ο Βαρδάρης από το απόγευμα θα φτάσει και τα 7 μποφόρ στην πόλη ρίχνοντας τον υδράργυρο και καθαρίζοντας την ατμόσφαιρα. Θερμοκρασία έως 14 βαθμούς το μεσημέρι, σε πτώση το απόγευμα.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΊΟ: Μπόρες και σύντομες καταιγίδες το μεσημέρι έως βράδυ της Κ.Δευτέρας. Δυτικοί ΝΔκοι άνεμοι έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία 12…17 βαθμούς.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast