Καμερα Νέα Μάδυτος

Η κάμερα είναι τοποθετημένη στο χωριό Νέα Μάδυτος με κατεύθυνση βορειοδυτικά προς την Λίμνη Βόλβη και την πεδιάδα του Λαγκαδά. Ένα καταπράσινο πανέμορφο χωριό, χτισμένο μέσα σε τεράστια πλατάνια και όμορφους γραφικούς δρόμους.
Ιδιοκτησία-Φιλοξενία: Δήμος Βόλβης
https://www.dimosvolvis.gr/


(αυτόματη ανανέωση κάθε 2 λεπτά)

Για ζωντανή μετάδοση κατεβάστε την εφαρμογή μας:

hit counter

Flag Counter

Θέση ΚάμεραςΗ Νέα Μάδυτος είναι χωριό του δήμου Βόλβης. Βρίσκεται ανατολικά της Θεσσαλονίκης στο 65ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας. Ο πληθυσμός της είναι 1.621 κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Ο οικισμός διαθέτει Κέντρο Υγείας, Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο, Κοινοτική Βιβλιοθήκη, αγορά και τακτική συγκοινωνία για Θεσσαλονίκη και Ασπροβάλτα. Μάλιστα, στη Νέα Μάδυτο υπάρχουν Εργατικές κατοικίες καθώς επίσης και στρατιωτικές κατοικίες.

Τα τελευταία χρόνια, μετά και την ολοκλήρωση της επέκτασης σχεδίου πόλης υπάρχει μεγάλη ανοικοδόμηση. Το παλαιότερο όνομα της Νέας Μαδύτου ήταν Στρόλογγος και καταστράφηκε κατά την Ελληνική Επανάσταση του 1821 μετά τη Μάχη του Εγρί Μπουτζάκ, καθώς οι κάτοικοι επαναστάτησαν. Ο σύγχρονος οικισμός χτίστηκε από πρόσφυγες που ήρθαν το 1923 από την ομώνυμη πόλη της ανατολικής Θράκης.