ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΤΟΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός στο σύνολο της χώρας τα επόμενα 24ωρα. Κύριο χαρακτηριστικό του οι αξιόλογες βροχοπτώσεις και σε πολλές περιπτώσεις έντονες, καθώς και οι ενισχυμένοι νοτιάδες στα πελάγη. Οι χιονοπτώσεις θα περιοριστούν σε μεγάλα υψόμετρα, κατά μήκος της Πίνδου και θα έχουν ιδιαίτερα έντονο χαρακτήρα.

Περιοχές οι οποίες θα δεχθούν έντονες βροχοπτώσεις 

Δυτική Ελλάδα, Νότια Πελοπόννησος, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Σε αυτά τα τμήματα μέχρι και την Παρασκευή αναμένεται να πέσουν εώς και 150 λίτρα νερού ανά τετραγωνικό μέτρο κατά μέσο όρο. Ο όγκος αυτός του νερού αναμένεται να προκαλέσει προβλήματα από τοπικά πλημμυρικά επεισόδια. Δείξτε προσοχή στις μετακινήσεις σας σε αυτές τις περιοχές.

Απομακρύνετε οχήματα που έχετε σταθμεύσει κοντά σε ρεματιές ή σε περιοχές που γνωρίζετε ότι μαζεύουν νερά σε περιπτώσεις έντονων βροχών.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 2 (ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ)

Εκδίδεται για τη Δυτική Ελλάδα, για έντονες βροχοπτώσεις, στο σύνολο του διαμερίσματος.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 3 (ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ – ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ)

Εκδίδεται για την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς και το Ανατολικό Αιγαίο για πολύ έντονες βροχές και στα παράκτια – θαλάσσια τμήματα ισχυρές καταιγίδες.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 2 (ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΝΕΜΟΙ)

Εκδίδεται για το Αιγαίο. Ισχυροί νοτιάδες η ένταση των οποίων θα αγγίξει και τα 9 μποφόρ, προκαλώντας προβλήματα στις τοπικές συγκοινωνίες.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 3 (ΙΣΧΥΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ)

Εκδίδεται για το σύνολο της Πίνδου καθώς αναμένονται ιδιαίτερα πυκνές χιονοπτώσεις.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Sponsored By:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast