Τετάρτη: Διάσπαρτες καταιγίδες το μεσημέρι στα ηπειρωτικά.

Συνεχίζεται και σήμερα ο άστατος καιρός στο σύνολο της ηπειρωτικής χώρας, με έμφαση τα βορειότερα τμήματα. Σήμερα φαίνεται λίγο περισσότερη αστάθεια στην Θεσσαλία, οπότε και η πιθανότητα για μπόρες ακόμη και στον κάμπο είναι σχετικά αυξημένη. Ο κύριος όγκος των φαινομένων ( μεσημεριανές καταιγίδες) θα εντοπίζεται και πάλι στο εσωτερικό της κεντρικής Μακεδονίας, της ανατολικής και της Θράκης. Δεν φαίνεται να επηρεάζονται σημαντικά τα παράκτια τμήματα, οι καταιγίδες δηλαδή θα προτιμήσουν περιοχές μακριά από τις θάλασσες. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί πάντως το ενδεχόμενο, κάποια από αυτές να καταφέρει να προσεγγίσει παράκτια τμήματα της ανατολικής Χαλκιδικής και του Στρυμωνικού. Στην Θεσσαλονίκη σήμερα η πιθανότητα μπόρας η και σύντομης Καταιγίδας, περιορίζεται, και εστιάζεται κυρίως στα γύρω ορεινά και το εσωτερικό του νομού. Νοτιότερα, ο καιρός παραμένει βελτιωμένος. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή, στα επίπεδα των τελευταίων ημερών.

Νέφη κατακόρυφης ανάπτυξης, σαν και αυτά στην εικόνα, θα αναπτυχθούν το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα σε πολλές ηπειρωτικες περιοχές και θα δώσουν διάσπαρτες μπόρες και καταιγίδες.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast