Η πορεία της θερμοκρασίας μέχρι το τέλος της εβδομάδας- δείτε που θα πιάσουμε 40αρι

Ξεκινάει από την Τρίτη η σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας. Σε γενικές γραμμές δεν περιμένουμε ακρότητες, παρά ένα τυπικό κύμα έντονης ζέστης, το οποίο θα δίνει ιδιαίτερα αντιληπτό στα ηπειρωτικά και τα μεγάλα αστικά κέντρα. Οι παράκτιες και οι νησιωτικές περιοχές, δεν αναμένεται να αντιληφθούν καμία ουσιαστική μεταβολή στον υδράργυρο, με εξαίρεση μόνο τμήματα της νότιας Αττικής, όπου εδώ ο βοριάς θα λειτουργήσει ως καταβάτης.

Γράφημα θερμοκρασίας: Παρουσιάζονται οι μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας στα ηπειρωτικά τμήματα, μακριά από τις ακτές. Σημαντική άνοδος των ελάχιστων ιδιαίτερα στα αστικά κέντρα.

Οι θερμότερες ημέρες θα είναι το τριήμερο Πέμπτης – Σαββάτου, ενώ από Κυριακή ο υδράργυρος υποχωρεί αισθητά, αλλά με αυξημένη την σχετική υγρασία. Τους 40 βαθμούς θα φτάσουν οι περιοχές που παραδοσιακά είναι ευπαθείς στην ζέστη, δηλαδή εσωτερικό Πελοπονήσου , νότια Αττική υπό προϋποθέσεις καταβάτη βοριά την Παρασκευή, εσωτερικό δυτικής Ελλάδας ( Αγρίνιο) φυσικά η Θεσσαλία αλλά και το εσωτερικό της κεντρικής Μακεδονίας με έμφαση τους νόμους Πέλλας και Ημαθίας αλλά και το εσωτερικό της Θεσσαλονίκης.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast