Δελτίο Καταιγίδων Σαββάτου: Δείτε που θα εκδηλωθούν μπουρίνια

Αλλάζει ο καιρός το Σάββατο στα ηπειρωτικά με μεσημεριανές μπόρες και τοπικά ισχυρές καταιγίδες. Αναλυτικότερα, στις περιοχές που βρίσκονται εντός του κόκκινου ορίου στον χάρτη, ο καιρός ενώ θα ξεκινήσει καλός, θα συννεφιασει προς το μεσημέρι και έπειτα. Οι συννεφιές αυτές θα δώσουν μπόρες και τοπικές καταιγίδες οι οποίες ενδεχόμενως να είναι ισχυρές, να συνοδεύονται δηλαδή από ισχυρούς ανέμους, ραγδαία βροχόπτωση ή και χαλαζι. Τα φαινόμενα αυτά αρχικά θα αφορούν τις ηπειρωτικές περιοχές των τμημάτων αυτών (από το εσωτερικό της Πελοποννήσου μέχρι και τη Θράκη). Τις απογευματινές ώρες και έπειτα οι καταιγίδες αυτές θα περπατήσουν και στα παράκτια τμήματα της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας με τη μορφή μπουρινιων. Τις νυχτερινές ώρες οι καταιγίδες θα εντοπίζονται στη Χαλκιδική και τον Θερμαϊκό. Στα νοτιότερα τμήματα δεν αναμένεται κάτι αξιόλογο.

επιβλητικά νέφη σαν και αυτό της φωτογραφίας, θα σκεπάσουν τον ουρανό των ηπειρωτικών τμημάτων της χώρας μας το Σάββατο και θα δώσουν ισχυρές καταιγίδες.

Μην ξεχνάτε να πατήσετε Like και να ενημερώνεστε απο την σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ ενώ στο κανάλι μας στο Youtube ΕΔΩ θα ανεβαίνουν όλα τα καιρικά βίντεο.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Font Resize
Contrast